AMINA

Hej

THIS.FALL.WE.LOVE.V-RINGAT.

Kategori: CLOTHING

SOVMORGON.

Kategori: FOOD

idag börjar jag 12:30 o det känns för en gångs skull skönt.

lyxar med mysfrukost i sängen och hasselnötskaffe (finns på indiska och är det godaste smaksatta kaffet, mild smak av typ den där vita lilla påsen med hasselnötscreme) som jag måste passa på att dricka när jag är själv för filip måste ha det starkaste, mest intensiva och mörkrostade Zoegaskaffet.

KRABBMIDDAG.

Kategori: FOOD

idag åt vi krabba, inte lika gott som jag förväntat mig. är besviken, kanske på krabba överlag eller mina matlagningskunskaper.

WAKE.ME.UP.WHEN.SEPTEMBER.ENDS.

Kategori: BEAUTY

åhhhh så häftigt, i slutet av september kommer ciatè (nivet dom som gjorde pärl-strössel-lacken) med ett nytt typ av sammetsströssel. längtar! kommer bli så fint och höstligt, väldigt spännande. kommer i tre nyanser vinrött, mörkblått och beige. ca 189 kr styck.

LAGER.PÅ.LAGER.

Kategori: CLOTHING

IN.MY.NEW.HAIRCOLOR.

Kategori: UNCATEGORIZED

säger jag nu godnatt och gör en tidig kväll, börjar 06:00, segt men skönt att få sluta tidigt, godnatt sötizar!

12.09.12

Kategori: CLOTHING

sliten tee med tryck, brukar ha svårt för tröjor med tryck men i detta fall var det ok, till och med fint. bältet är ju bara så hett, älskartttt.

LOVE.IN.A.BOTTLE.

Kategori: BEAUTY

köpte denna lilla flaska igår för den doftar så sjukt gott, alltså nej, inte bar "lite gott" den är i parfymklass, fattarni? mums! efter förra håroljan som var i glasflaska åkte i klinkersgolvet svor jag på att aldrig skulle köpa några badrumsprodukter i glasförpackning igen. meeeeen denna var ju så pluttinutti o så behövde jag ju en.... luktar gott och är väl helt ok, typ en hunka på hufvudsaken:)

SUSSA.SÖTT.

Kategori: KÄRLEK

tung och rysligt kall dag, hämtade ner våra vinterjackor från vinden. burrrr.... ska skölja bort all mejk och krypa ner under det stora feta duntäcket.

ps. är ganska tråkig just nu (ja, jagvet) så sjukt oinspirerad längtar efter lite ledighet då ska jag skapa! på onsdag, på onsdag. pusshej!

MYSFRULLE.

Kategori: FOOD

älskar helgmornar när man dragit sig superlänge o sen fixar man ihop massa gott med den man älskar, näst bästa målet mat, efter kvällsfikat såklart

DAGENS.VILL.HA.

Kategori: CLOTHING

supermegafin kofta från hunkydory, vill verkligen mysa i den i höst, älskar den.

OSKULDEN.ÄR.TAGEN.

Kategori: BEAUTY

TIPS, TIPS är denna 'aruba blue' från essie, så häftig o lagomt uppkäftig. midnattsblåa lack ser vi ju överallt Opi, Chanel och Dior. upplevde till en början att det inte var min grej men det är ju sjukt fräscht, speciellt med detta shimmer som ger det en lyxigare känsla av metallic. I höst kommer jag nog köra på olika nyanser av denna, vinröda lack, klar röda och nude färgade.

06.09.12

Kategori: BEAUTY

hej torsdag! ruffsigt hår o ny tröja.

ISADORA.GROWTH.SERUM.

Kategori: BEAUTY

neulash,revitalash,xlash och nykomlingen från isadora som jag införskaffat av ren nyfikenhet. är supermeganöjd med neulash, eftersom jag hade ca 1centimerers glapp vid varje fransrad, både pågrund av dåliga budgetböjare konstant fransförlängning och överarbetade sessions med fransböjaren. nu mår mina fransar toppen jag böjer två böj med min shiseidoböjare, målar ett lager mascara endast på övre fransrad då jag redan har långa underfransar och känner mig kletig och övermakad då. lägger varannan kväll en eyeliner av neulash. men ska prova isadoras serum nu, den appliceras som en vanlig mascara till skillnad ifrån de andra serum som
vanligtvis appliceras som en eyeliner. spännande se om
den fungerar, kostar endast 189sek.

LUNCHTIME.

Kategori: FOOD

Mmmmm....caesarsallad, typ godaste salladen, ska njuta, puss!

TODAY'S.

Kategori: KÄRLEK

idag jobbade jag till 18 då kom fille och hämtade o vi åkte till falkträsket och käkade middag hos svärmor, lika trevligt som alltid:-) jag ser på bilderna att mitt hår ser jätte orange ut, jag skulle vilja lägga en askig nyansering, nu mot hösten vill ha ombren mer diskret.