AMINA

Hej

KONSTIGT.MEN.KUL.

Kategori: UNCATEGORIZED

hade en ganska konstig utekväll i fredags, men också mycket kul. här är en väldigt rolig bild också, jag ser ganska bitchig ut. hehe!

NÅGONTING.JAG.VERKLIGEN.VERKLIGEN.ÄLSKAR.

Kategori: SMINKOSV


äääälskar lösögonfransar, just för att jag själv inte har några egna, naturliga. dom är förstörda efter ca år av fransförlägning....(måste köpa neulash eller revitalash) diggar speciellt speciella megalånga fransar med volym osv, men dom vågar jag aldrig använda hehe. med neutral sminkning och effektfransar funkar de ändå?

TRIP.ÄR.MITT.TIPS.

Kategori: SMINKOSV

detta läppstift är så satans jävla bra att de förtjänar ett eget inlägg! perfekt nyans, konsistens och hal transparent. tror jag köpt ca 7 st "trip" har använt upp några, men tappat bort de flesta.

 

HÅRIGT.

Kategori: UNCATEGORIZED

är satans skönt att rocka som svarthårig nu, har även satt in lite extentions men de är inte inklippt ännu, så jag kommer ha uppsatt tills dess, är dock väldigt nöjd, taaack fanny!!!!

NORLIE.&KKV.

Kategori: MUSIK

http://open.spotify.com/album/2PKQICrbi1lN8aTCyxXQbQ

DET.HÄR.MED.TRÄNING.

Kategori: UNCATEGORIZED

tränat och ätit bra varje dag denna vecka, känns toppen! har även sovit väldigt bra, älskar att vara hälsosam, känner att jag mår bra av det. köpt ett megabra pulver som man tar innan träning, det gör att man får massa energi och man vill bah Go banans!

DET.HÄR.MED.RICINOLJA.

Kategori: SMINKOSV


öö tja jag har inte tvättat håret på tre år.... nää men har köpt 2 liter ricinolja, nu ska även jag pröva detta. vet ju själv att jag är blåst och att om de skulle fungera skulle hela löshårindustrin vara icketexisterande? men jad ska försöka köra det iaf 3grr i veckan, låta det sitta i 30min, i ca en månad. SKULLE VA FETT OM HÅRET KUNDE VÄXA 3CM PER MÅNAD!!!!

PROTEIN.POWER.

Kategori: UNCATEGORIZED

ikväll har vi tvättat. diskat. städat. slängt kläder. osv. bra info? sen slängde vi ihop en improvisorisk middag av proteinpasta och tonfisk-cremefraiche-tomat-vitlök-fetaost-sås. väldigt smarrigt, är fortfarande mätt.

GODASTE.

Kategori: UNCATEGORIZED

hittat mitt favoritpulver, lätt den bästaste smaken.

TRÖTT.MEN.TAGGAD.

Kategori: UNCATEGORIZED

är väldigt trött efter en händelserik dag. hänger i min 'piece of norway' asso va eeee de för snicksnack egentligen vill ju ha en onepiece. men de kvittar för jag kan inte tänka på annat än flytten, är så sugen. kommer dock inte kunna köpa annat än möbler innan sommaren typ. KUL. ja typ! soffa. ny fet säng. stolar. soffbord. textilier. krimskrams. på jakt efter et gigantiskt och långt bord i mörkt massivt trä, lite sjabbigt, typ som att ernst skulle ha hackat lite i det, ni fattar? längtar iaf väldigt mycket.

LYCKA.

Kategori: UNCATEGORIZED

JAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! VI HAR FÅTT EN LÄGENHET OCH SKA FLYTTA I MARS. SUPDER-DUPER-JIPPI.

WEOOOOOOOOO.GULD.OCH.GLITTER.

Kategori: SMINKOSV

äääääälskar dessa prylar/produkter just nu. asbra serum och foundation från make up store. glitter från opi. favorit örhängen - forever21 (TACK STEPHANIE), läppglans i guld-shimmer. OCH den bästaste ögonskuggan att köpa 'deadly' lätt applicerad, bra till ögonbryn o perfekt nyans (KÖÖÖÖÖP DEN!)

MY.DAY.OFF.

Kategori: ÄTA

supersmaskig frukost: en halv grape, ägg och superjuice. världens näst godaste juice. på första plats kommer såklart godmorgon apelsinjuice MED FRUKTKÖTT!!!!

ATT.ÄLSKA.MAT.OCH.BANTA.

Kategori: UNCATEGORIZED

slängde två chipspåsar för att ja ska va hälsosam. har 18 veckor på mig att nå mitt mål enligt shape-appen! nu ser jag sverigesmästerkock, bra val...........

MITT.HÅR.

Kategori: SMINKOSV

jag brukar ofta testa nya hårprodukter för att det är superkul och för att jag har massa frissörvänner, även om man är nöjd med det man använder vill man ba testa om de finns nått bättre. så är jag iaf. nyfiken/aldrig nöjd. shampo & balsam från kerastase, jag är inte lika frälst av dessa podukter som alla andra, vill hemskt gärna säga att jag älskar dessa. men helt ok! är de bety de får av mig. meeeen jag älskar inpackningen, känns fet och härlig. typ som smör, känn som att mitt torra hår mår bra av den.jag stylar sällan håret annat än till fest. dock är jag noga med serum, värmeskydd och olja. dessa värmeskydd är härliga. tycker man ska ha en spray och en kräm, kul me variation.
jag brukar älska sånnahär produktinlägg. hoppas någon annan också gillar dom.

FINASTE.JULKLAPPEN.

Kategori: KÄRLEK

fick en superfin julklapp av fille!!!! superskönt skinn osv. älskar att den är så minimalistisk. fick andra fina saker såsom ittala essence rödvinsglas, matteus porslin och  en onepiece.

SUPER.DUPER.MEGA.SANDRA.

Kategori: UNCATEGORIZED

hej! jobbade över idag till 1900 därefter middag på med supersaknade sandra. är det någon kvar här? för jag hade tänkt börja igen, köpt en systemjävel att plåta och blotta hela mitt liv genom. börjar imorgon, puss!