AMINA

Hej

UPD.

Kategori: UNCATEGORIZED

planet blev inställt vilket supersög. MEN vi har bokat en ny resa kos 8 dagar!!!!!! vi åker på fredag så det är bara att packa om.

PACKARRRRR.

Kategori: UNCATEGORIZED

FINA.NAGLAR.

Kategori: BEAUTY

hittade ett schyst nude-färgat lack från h&m som jag köpte sen var jag tvungen att köpa med nagellack hehe. isadora, second nail 79sek, h&m lack 39sek och seche vite (BÄSTA I VÄRLDEN, gör så att lacket torkar på 30sek typ, man sätter det på nymålat lack innan det hunnit torka) ca 130sek. TIPS!!!!

ANTIOXIDANTER.

Kategori: UNCATEGORIZED

känner på mig att jag håller på bli förkyld, nivet just när det håller på brista ut men man tror att man fortfarande har en sista chans att stoppa det hela? då man googlar på husmorskurer för vad man skall göra för att undvika en förkylning? pratade just med mamma i telefonen och hon trodde ett glas vin var lösningen, sitter här och sörplar antioxidanter i mängder, hehe. ciao!

TODAY'S.OUTFIT.

Kategori: CLOTHING

idag hade jag på mig detta på schtaan, men sen köpte jag en ny outfit. bas tee från gina tricot och ett par asfeta mönstrade brallor på rea(!!!!) undviker gärna att handla på rea då det ofta bara är bottenskrapet kvar o man luras att köpa saker som man aldrig kommer till användning. och nej inte ens 'ikväll på festen för jag har ingenting annat att ha på mig' så brukar det ju oftast sluta med att man gör ett skrynkligt fynd längst bak i garderoben son går superbra ihop med ditt nya halsband? hmmpf....

WANNA.BE.ON.TOP.

Kategori: FOOD

vitaminrik dryck du tydligen skall dricka om man vill vara på topp, smakade inte alls bra, pallade två klunkar, uäkk!

(SKULLE.EGENTLIGEN.PUBLICERATS.IGÅR.)

Kategori: BEAUTY

haha, såhär ser jag ut när jag sminkar mig. alla har sina olika metoder, vissa funkar bättre andra funkar inte alls!!!! men jag börjar alltid att lägga concealer på blemmor och under ögonen därefter lägger jag hela basen med allt vad det innebär. därefter lägger jag en ljusare concealer samt highlighter brukar ibland lägga shading om jag är sugen på det. haha. ser ganska kul ut? men det är just det smink är, superkul.

HÖRDE.DENNA.LÅT.IDAG.PÅ.RADION.OCH.TÄNKTE.PÅ.DENNA.FILMEN.VI.GJORT.

Kategori: UNCATEGORIZED

 

WEEKEND.

Kategori: FOOD

har haft en supermysig helg, med massor av godsaker. igår hade vi födelsedagsfika för filip som fyllt år och sen gick vi ut och käkade skaldjursgryta med ett annat par, megatrevligt! idag åt vi nyas kräftor och det var precis lika gott som det låter.

CALIFORNICATION.OCH.KELANDE.MED.MÄ.FILLE.

Kategori: UNCATEGORIZED

vi plöjer just nu igenom californication och har kekat rekor. mums!

INSTAH.

Kategori: UNCATEGORIZED

@aaamina

12.07.11

Kategori: BEAUTY

idag fyllde min älskling år, hipp hipp hurra!!!! jag skulle vara en supergullig tjej och komma med frukost på sängen. stack ner och tände 22 ljus som han skulle få blåsa ut. blev väl inte riktigt som planerat då jag så häpet efter 'ja må han leva' inser att klockan är 16minuter över två! på natten! bara att somna om igen, dock hade vi ju redan hunnit skåla i kaffe, haha. åh vad jag älskar oss. vi försökte iaf installera appletvn som jag gav honom i födelsedagspresent ikväll, funkade fint. nu ska jag sova så sött, kjam!

DEPENDS.BÄSTA.PRODUKT.

Kategori: BEAUTY

är inte speciellt förtjust i depends produkter egentligen, men denna nagellacksremover är den bästa jag någonsin testat!!!! den är så sjukt grym. man doppar bara in nageln två-tre gånger och allting försvinner, helt otroligt ju. såååå skönt att slippa rondeller och spill. så bra med smidig remover när jag målar om mina naglar var och varannan dag. sen är den även fri från aceton, kostar ca 60-70 spänn tror jag, TIPS!

YVES.SAINT.LAURENT.

Kategori: BEAUTY

köpte denna primern idag som skall vara porförminskande. som alla andra primers ska den hålla din makeup på plats! har tidigare använt ysl's foundation också med samma inbygda pensel, väldigt smidigt att ta med i handväskan dock kan man ju undra hur ofta man behöver bättra på en primer? haha och om det är nödvändigt med pensel till primer som fungerar lika bra att applicera med fingertopparna? men den är faktiskt smidig att rengöra, sen är den ju lite extra lyxig med inbyggd pensel! för mig som har en perfekt porslinshy krävs det verkligen en primer innan basenden, älskar verkligen primers. spännande och se om den kan mäta sig med lancome - la base pro eller smashboxs photo finish, spännande! älskar att testa olika nya produkter, även om Man redan har sina favoriter. gräset är ju alltid grönare på andra sidan!!!!

IGÅR.SKÅLADE.JAG.I.ROSÈ.MMMM.SOMMAR.

Kategori: UNCATEGORIZED

DET.ÄR.SÄLLAN.JAG.ROCKAR.LOCKAR.

Kategori: UNCATEGORIZED

det trivs jag inte alls i. sen hatar jag också att borsta håret, det sker ytterst sällan.

12.07.06

Kategori:

en dag i bjuöklubb mä sol o watermelon