AMINA

Hej

BRUN.UTAN.SOL.

Kategori: UNCATEGORIZED

köpte en ny bus idag, det kan vara en ny favorit, man kan nämligen ställa in vilken nyans man vill ha då den består av två olika delar en ljus och en mörk. hoppas det blir fint och naturligt. 

BIK.BOK.

Kategori: UNCATEGORIZED

hittade en blus på bikbok för 199:- som jag är så nöjd med, kap! stendiggar detta mönster. den är lite längre men funkar som top eller klänning, jag kommer använda denna imorgon med smalt skärp i midjan och med vita jeans men om vädret tillåter ett par svarta shorts med högre midja. 

NEW'S.

Kategori: BEAUTY

lite nytt i sminkväg, superfint solpuder från make up store som kommer i limited edition upplaga, så fint! 
detta heter 'baked' men det finns bara den nyansen tror jag, så jäkla fint, hoppas bara att det inte spricker. en jättebra foundationborste från id bare minerals, hade tidigare khaki-borste men är inte spec förtjust i den, tycker den är så klumpig. sen köpte jag också ett nytt läppstift, från make up store i nyansen 'summer'. älskar att använda nya produkter. 
 
 

MIDSOMMARFIRANDE.

Kategori: UNCATEGORIZED

midsommar 2012. blev väl inte riktigt som planerat, efter försovning, akutenbesök och många frågetecken lyckades vi iaf ha lite trevligt. här är några bilder från våran midsommar i carls stuga, supermysigt. vi sov över där och dagen efter åkte vi till stackrönnan för en fet räkmacka, asgött! på kvällen valde vi att skippa travet med käkade middag ute på oleary's med några andra par, efter det gick vi till oss och hängde med lite powerhour, fotboll och snick-snack. 

GOOD.NIGHT.SLEEP.TIGHT.

Kategori: UNCATEGORIZED

imorgon är det midsommar och det ska bli trevligt, är inte vråltaggad på att festa men det blir nog mysigt. vi börjar med en midsomarbrunch med filips familj och sen kommer vi nog att åka iväg till en stuga utanför stan. 
 

MY.EVERYDAY.MAKEUP.

Kategori: BEAUTY

ögonfransböjare - shiseido / puder - maybelline fit me / mineral foundation 'warm tan' - id / wonder blush 'cairo' - make up store / concealer 'care & cover dark' - make up store / eyeliner - elf cosmetics / ögonpenna 'vanilla' - make up store / ögonskugga 'soul' - id minerals / liquid concealer '04 beige rosé' - lancome
 
Detta är mer eller mindre min dagliga makeup, älskar det mesta på bilden. Det jag inte gillar är budgetpudret från maybelline fit me, känns tungt och tjockt när man applicerat det, lite lyster i det men annars fyller den ingen funktion. Men det är ju alltid kul att prova nua produkter. Jag tycker det är bra med ett par olika concealers (då det är olika saker jag täcker) här har jag en lite mörkare tjockare och en i flytande form som är ljusare, båda är bra men jag älskar den flytande från lancome, ganska dryg också! Primern från smashbox den bästa (har tidigare använt primers från lancome, elf, makeup store o id) men nu börjar den ta slut men den kommer jag absolut att köpa igen. En ljus shimmer-skugga bör man alltid ha i necessären, jag använder ofta denna som highlighter. Brukar egentligen bara använda pressade skuggor så som muffin, pink frost eller charity från make up store men blev så otroligt less på att de alltid gick sönder, så nu köpte jag en som inte kunde gå sönder mera haha. När vi är inne på mineraler kan jag passa på att hylla minn nya rouge, har nu använt det i någon vecka och är supernöjd!!!! har alltid kännt mig obekväm med puder-rouge, tänkte att de skulle vara svårapplicerat och se onaturligt ut men detta ger så otroligt fin lyster och är lätt att lägga. Åh, jag älskar verkligen smink.

MY.HOME.TODAY.

Kategori: HOME



här kommer två bilder på mitt hem, 'the livingroom' kan man säga även om kötet/vardagsrumm är det samma hos mig då det är en tvåa. vill köpa fler kuddar bla en fårskinnskudde som jag ständigt tjatar om. vill plocka bort listerna och beställa en glasskiva till bordet. måste köpa en stor diskret eller helt crazy matta, lite antingen-eller. ska nog också köpa en megastor träskiva eller någonting ca 3meter och måla någonting på kan ju bli häftigt.

FILTHÄNG.PÅ.EN.STRAND.

Kategori: UNCATEGORIZED

ikväll åkte vi långa vägar till en strand för att sitta på en filt i solen och dricka öl, supermysigt!

ISADORA.ALOHA.(737).

Kategori: SMINKOSV

väldigt schyst nyans, tips! perfekt rosa, lite mörkare men ändå klar, lite åt de knalliga hållet utan att få en neonfärg. väldigt täckande.

RENSAR.RENT.

Kategori: SMINKOSV

har rensat bland sminket idag, tvättade till och med nessesären i tvättmaskin (kan man gör det?) efter två skuggor som valt att ge upp. slägde bort alla trasiga skuggor slängde även ett par gamla skuggor i fräcka kulörer, lite för fräcka. använder somsagt inte ögonskugga annat än bruna toner. det sved även om jag inte använder dem så var det jobbigt, är inte det konstigt?

CORONA.I.SOLEN.MED.SANDRA.

Kategori: KÄRLEK

hängde ute i solen på coasters uteservering med fina sandra, supertrevligt med struntprat o annat prat! hehe.

 

ORLY.SMART.GELS.

Kategori: SMINKOSV

är väldigt nyfiken på dessa produkter, längre efter att testa dem. det är alltså som nagellack fast gele-nagellack, superkul! älskar ju att pilla och fixa med naglarna men trivs själv inte i lång-långa naglar, trivs bäst i tillfilade välmålade naglar. tror detta kan vara min grej med lite övning! finns på kicks o åhlens iaf!

MAKE.UP.

Kategori: SMINKOSV

jag är ganska feg o tråkig när det gäller smink, brukar inte ens lägga ögonskugga nu för tiden! köper gärna massa skuggor och glittertjaffs men använder det inte, trivs heller inte med färgat stift längre, är så tråkig lägger en bas med id-produkter lite rouge, highlights, fyller brynen och mascara. förr kunde jag mixtra och leka men är varken bekväm eller fin i mycket smink, klart det kan vara tjusigt ibland med någonting extra men måste ändå vara diskret.

PILLOWZ.

Kategori: HOME

köpte två av dessa fina igår dom är bra för man kan ta upp färgerna i dom marint, turkos, rosa, orange osv, men jag blir osäker och rädd när det kommer till färg och mönster. är sugen på mönster mot mönster men det är väl svårt att få snyggt?eller kan man bara mixa utan att matcha? snälla hjälp mig, soffan är i vartfall ljusgrå.

DETAILS.ELLER.NÅGOT.

Kategori: SMINKOSV

NEW.SCENT.

Kategori: SMINKOSV

fruktig o söt, som en sommardoft skall dofta.

OKEJ.MYTCHE.INREDNING.NU.MEN.

Kategori: HOME

hänger på seconhand o loppis ganska ofta är på jakt efter någon äppellåda/eller annan gammal låda att ha som sängbord, super-duper-fint! ungefär som på bilden, hade tänkt få upp dom på väggen ist alt några glammiga ben, kanske lejontassar. i den vill jag ha massa fina magasin. har nu ett par från ikea, som vi köpte när vi var där men man lider ju av grov beslutsångest!

STRAWBERRY.DESSERT.

Kategori: KÄRLEK

jag och fille köpte äkta svenska finnerödja jordgubbar från belgien, haha! nu hänger vi i soffan o vi bokade just barcelona i juli, så mysigt har dock inte valt hotell ännu finns många fina!

 

NAIL.O.HOLIC.

Kategori: SMINKOSV

här kommer ett tips på jättebra baslack, det första är ett top coat som skall motverka flagning av lacket, funkar superbra! tål inte skavt nagellack. det ljusrosa är ett underlack som gör naglarna hårda, extremt hårda vilket förhindrar att naglarna går sönder av ex stötar. tycker att det är nödvändigt att satsa på kvalité när det gäller över/underlack då det gör hela manikyrens glans och hållbarhet samt att man använder dom till varenda manikyr. dessa kommer från essie kostade ca 129-149kr styck, köpta på kicks.

men jag tycker det är smidigt att köpa budgetlack i små förpackningar om det är en kulör man är osäker på, som man vill testa. men då är det ännu viktigare med bra bas! gillar inte depend eller kicks egna märke, mina budget favoriter är malavas men framförallt isadoras lack då deras penslar är perfekta, platta och lite bredare. annars köper jag helst opi som är lättlackat, blir alltid fint resultat. lång hållbarhet på manikyren och lacket i flaskan, thumbs up!!!!

STOLARNA.I.MITT.HJÄRTA.

Kategori: ÄTA

åh. blev så lycklig jag ska få köpa dessa plaststolar i augusti, är så lycklig! Har länge suktat efter dom. det kommer bli så fint till mitt grova, egendesignade träbord.

WATERMELON.DIET.

Kategori: ÄTA

dagens ätarbild, idag kör jag på melondieten, hoppas den fungerar!

STUDENTEN.

Kategori: KÄRLEK

studenten idag skulle gärna gjort om min, funtar nästan på klä mig i vitt och dra påmig mössan och rocka ikväll. skulle vara lite överdrivet flippat? såhär såg vi iaf ut förra året jag och superfina alexandra!

ETT.GLAS.VITT.&.LAX.

Kategori: UNCATEGORIZED

jag o finaste fanny åt lax o sallad till middag, mycket gott! ska absolut äta lax oftare det är ju supersmaskigt! jag var för glupsk och struntade i att plåta, syns D????

FRAMTIDENS.FANCY.FRANSAR.

Kategori: SMINKOSV

inbillar mig nu, men känns som att neulash på 7dagar redan påverkat mina fransar littttte iaf. inte så konstigt kanske då mina fransar var misshandlade av herr ögonfransböjare o fransförlägningar under en längre period. hittade en gång en hel toffs i fransböjaren, inte alls kul, beställde då sheiseidos fransböjare som är kanon, TIPS!

JAG.DIGGAR.GULD.

Kategori: STIL

fetdiggar guld, verkligen på allt krimskrams, naglar, hud o kläder! sen äre snyggt med svart också. hehe.

THE.LIGHT.WE.HAVE.IS.BURNING.UP

Kategori: STIL

köpte en ganska fin väska idag, är inte jättenöjd avskyr egentligen syntet men var heller inte suger att punga ut spec mycket för en vit väska som ändå är förstörd imorgon. scarfen är inte heller perfekt vill hellre ha paisleymönstrad, ett galet orientaliskt mönster eller en medaljongmönstrad men hittade ingen och orkade inte springa på stan idag. nu ska jag tvätta, städa och dricka funlight. ses&hörs!

AHH.

Kategori: UNCATEGORIZED

ÅRETS.VITA.

Kategori: STIL

varje år köper man ju nått par vita skor i canvas, då jag är aningen less vita converse fick d bli vita diskreta skor med fet sula från ett random-märke, åh älskar basic med en twist. är nog lika nöjd som dig elin;-)?

TISDAG.

Kategori: STIL

haft en kort bra dag, jobbade bara fyra timmar sen käkade jag på coasters ME johan. fick hem mina saker idag också, fina svale-örhängen och ett fint/tufft armband. fick också fem toppar med det är inget spec.

HEJ.REGNTISDAG.

Kategori: UNCATEGORIZED

BY.HOLLY.N.WHYTE.

Kategori: STIL

 

ganska nöjd över mina shorts från lindex, så fina till slapp, vringad bastopp i gråmelerat eller vitt, platta skor så som loafers/ballerinas och pilotbågar. +att dom är vråååålschöna!!!!

4.JUNI.

Kategori: SMINKOSV

jag har blekt mina ögonbryn, igen. älskar att ha ljusare bryn, jag fyller ändå i dom för att jag vill ha formen tätare bryn, men gillar att dom inte är svarta. ser dock helt sjukt ut när dom är omålade!!!!

DOTS.

Kategori: STIL

BALKONGFEST.

Kategori: UNCATEGORIZED

igår hängde jag med linn o evelina, mysigt vi satt ute nästan hela kvällen och snackade skit, trevligt! därefter utgång på allstar o mollys.