AMINA

Hej

.

Kategori: UNCATEGORIZED

allt blir bara dåligt just nu, ingenting är bra. jävlafan.

ÖVER.FINT.HÖGBLANKA.GULDNAGLAR.

Kategori: SMINKOSV



BTW.NY.KATEGORI.DÄR.JAG.SKA.SVARA.PÅ.STUFFS?GR8?

Kategori:

Postat av: Lisa
Vilken effekt använder du för att bilderna ska se ut så där? snälla lägg upp ett inlägg om de
2010-05-14 @ 13:12:58


tjenatjena! Jag förstår inte riktigt vad du syftar på eftersom alla bilder är olika. i inlägget nedan. jag kan egentligen ingenting om bildredigering vill bara att bilden ska se lite 'softare' ut. jag använder mig utan photoscape klicka bara på länken eller googla det (ett gratisprogram). mina favorit annvändningar: colorbalance, noice, sharpen, backlight, på combine kan du lägga ihop olika bilder till en, typ som ett kollage. anigif kan du lägga till flera bilder så de liksom rör sig nivet? gillar photoscape för att det är simpelt och för att jag verkligen inte kan eller orkar lära mig photoshop som tydligen är så jätteeeeee bra / alla som kan. men för oss som inte kan passar photoscape utmärkt. hoppas jag besvarat dina frågor. sägtill om det är någonting annat som bekymmrar dig. byebye applepie

VARFÖR.INTE.TYP?

Kategori: KÄRLEK







komma sist till sin egen fest för man jobbat en timme extra. vara arg på idiotgrannar. vara för bra på häva vin. dansa naken. spilla. festa i hood och lukta pommes och pizza. åka limmo. veta allt om alla. bli bjuden på ljummen troccadero av lasse. bli utskälld pga sin klädsel skryta om limmoåkturen. fantisera om pojkar med fina kläder, charmiga smilegropar och ljuva ljumskmuskler. spy upp två gorbys man just tryckt på två sek. skryta mer om limmoturen. vakna på morgonen och inse att man aldrig fick åka. se ut som ett våldtäcktsoffer hela dagen. plågas av näsblod. se sig i spegeln och tycka synd om den där tjejen. tjingeling eller toodels som åke skulle sagt.

DAX.ATT.DÖ.INGENTING.ÄR.BRA.IDAG.

Kategori: UNCATEGORIZED

"imorse var jag så deppig att jag trodde ja börjat käka p-piller igen"

JÄVLA OCOOLT ATT VA NERE ALLTSÅ.

FANTASTISKA.BILDER.HETT.HÅR.

Kategori: UNCATEGORIZED

KRISTALLKRONAN.ÄR.DET.VIKTIGASTE.

Kategori: STIL

mm. det luktar vanilj. rummets fyra väggar är cremefärgade. i det vänstra hörnet längst in hänger en stor maffig kristallkrona över en antik fotölj i rococo snidade krusiduller sittdynans textil går i blommönstrat. en vägg är helt beklädd av kläder, klädställ, hängare, hyllor, fack, skåp och det bästa av allt en stor spegel med gigantisk guldram, också denna går i rococo. ett doftljus intill fönsterbrädet fladdrartill av vinden det doftar rent fräscht och nytt. en stor hög säng 140-160 med vit kappa befinner sig direkt till höger när du kommer in. en stor tavla som är orealistisk och modern utan motiv täcker ena väggen. golver är matt i mörk ek. tre fucking meter i takhöjd. finns inget nattuksbord men på en säng-bricka står en kopp som är romantiskt mönstrad med blommor, rosa och vita rosor med guldkant. en såndär kopp man alltid använder asiett till och som ditt tee smakar blaskigt i men spelar ingen roll. för vi är upptagna att leka chic och lyx.


mitt rum skall vara en liknande idyll med harmoni och lugn.
nu skare planeras och letas. orkar egentligen inte men.

H&M.FASHION.AGAINST.AIDS.

Kategori: STIL


SÅ JÄVLA VACKRA. PRAKTISKA. SÖTA. ANVÄNDBARA. PERFEKTA. SKÖNA. 
DOM FÖRHÄXAR MIG.

DAGEN.ÄR.OKEJ.MEN.PÅ.NATTEN.BLIR.DET.SVÅRT. ENSAMHETEN.SLÅR.MOT.MIG.SÅ.HÅRT.

Kategori: UNCATEGORIZED




jobb 1100 imorgon har på känn att lite sömn skulle vara på sin plats. ska bara fortsätta läsa min bok som är jättebra. sovgott hälsningar bokmalen.

SÅ.KALLT.MEN.JAG.ÄR.KYLIGARE.

Kategori: STIL

TANKENS.TRÄDGÅRD.OCH.LITE.DAGENS.HEHE.

Kategori: STIL





min 'dikt' i tidningen som ska vara med i tankensträdgård. hehe. ta den på fullaste allvar och bli provocerad. fick iaf en stegräknare och en ros. typ motionera(stegränkaren) så fåru uppleva kärlek(ros)eller?????? nu ska jag äta middag med mamma korv och sallad. ewwhh.

FÖRSVUNNA.DAR.OCH.EVIGA.NÄTTER.

Kategori: UNCATEGORIZED


tack världens bästa matilda föratt du gjort mat till mig. men fick minsan äta själv ikväll igen.

HIGH.ON.LIFE.(WHEN.THE.DRUGS.DON'T.WORK).

Kategori: UNCATEGORIZED




1. att sminka sig varje morgon. alltid lika kul. "JAAa".
2. disco på skolan idag. vi dansade för sjuåringar under fröken skampis kula.
3. ensamhetens middag. gi-middag. Ps. världens bästa grej -räkor!!!!

HOTTA.BRILLOR.DÅ.

Kategori: KÄRLEK


mina brillor jag hade när jag en liten buzunge. asfrescha med gnagmärken osv. tycksssss?????

WHATS.NEW.IN.

Kategori: STIL



1. basic långklänning h&m 99:- / bustier lindex 179:-
2. armring ellos 99:-