AMINA

Hej

KOMMENTERA.GÄRNA.ATT.JAG.DUGER.OCH.ÄR.BRA.

Kategori: UNCATEGORIZED

ärligt. ligger i sängen i min gothia tröja som typ stryper mig i halsen. varför hatar allt mig. jävla jag. har världens största ångestattack. vafan skare bli av mig det enda jag är bra på är att spendera, klaga och äta mat eller nått. jag kanske skulle kunna bli någon slags kritiker, typ gourmet-mats-kritiker jävlavärt. mår illa av allt nu. enda som gör mig glad är att vi har jonas på stödmatten imorgonbitti. världens gulligaste som jag camilla och linnea ska bjuda på frukost imorgon. linnea som förövrigt påminner helt sjukt mycket om cimon, kanske därför vi älskar henne så mkt.

MODEKUNGEN.FAST.MONKI.

Kategori: STIL


har ett par sånnadära pantz, fast från monki. typ likadana. tycker det ser lagomt dressy och snyggt omman matchar det med ett oversizt linne och klackarna från have2have. men är för feg för att använda dem. 2bad.

LINNEA.JA.VILL.BA.FLÄNNA.SÅDÄR.HUVUD.MOT.HUVUD.TILL.DENHÄR.IGEN.

Kategori: UNCATEGORIZED


jäävligt bra film när vi tycker för synd om oss själva. man flännar konstant. inte bara i slutet.

ALLTID.HAR.MAN.DÅ.VELAT.VA.HON.

Kategori: UNCATEGORIZED



ba stå där och vara megahet brevig världens sexigaste man. NEJTACK. en av sveriges bästa filmer.  även om boken var bättre. älskade joelkinnaman, älskade film.

BÄZTISARR.LEOSKORNA.KAN.NI.FÅ.GEMIG.PÅ.FÖDELSEDAN.

Kategori: STIL


från nelly shoes.så säkert inte allt för dyra.älskar er.xoxo.ammegirl.

ETT.TILL.FEM.

Kategori: UNCATEGORIZED

1. allt jag vill ha är ett nyktert sällskap ikväll. ELLER SUPA!?? 2. i vår skaman ha jeans på hela kroppen -uppe och nere. 3. tråkiga färger på naglarna, jordnära beige-brun. 4. det ska vara skira material (kul för dig hjo alla vero-tunikor kommer sälja som smör!!) 5. i mitt horoskop stod det ju att någon skulle höra av sig idag. VEMFANDÅ?? ring fort som fan isf.

KAN.BA.INTE.SÄGA.ATT.DET.INTE.SPELAR.ROLL.

Kategori: STIL

kavaj med axlar eller inte?
strumpbraxxer med hjärtan genomskinliga eller nät?
paljettshorts eller skinnkjol?
partybody eller glittertopp?
löst sittande linne med bustier?
kilklack eller vassaklackar??
vitt eller rött?
här kan ni hämta en asbra playlistDISCO-LISTO

EN.FIN.ATT.GILLA.

Kategori: STIL


tänkte byta den då jag tyckte att den luktade gammal och ofräsch. men på senare timmar har jag börjat digga den. och för mamma passar det inte att jag ska ha en "fjortiz parfym" för det värkar som jag blir gammal snart.

JAG.VILL.KUNNA.TA.BILDER.OCH.VISA.

Kategori: UNCATEGORIZED




några bilder från nyårs. har somsagt inga egna eftersom min nya kamera blev snodd från mitt hem. vem gör sånt? SÅ JÄVLA LÄGRE ÄN GLOCALNET. tack för fin start på året. allt talar för att jag inte ska ha en kamera. det är itne kul utan egna bilder. alla kameror kring mig försvinner/går sönder. värt. kanske måste lägga ner bloggen någon verkar vela det. tack gud.

2009

Kategori: KÄRLEK

De bästa nya människorna du träffade?
hanna westrlund. sarah åkerström. stephanie johansson.