AMINA

Hej

NYDUSCHAD.ÄR.OCKSÅ.RÄTT.SKOJ.

Kategori: UNCATEGORIZED

MEN HÄRLIGT ATT KLÄAVSE OCH GÅ TILL DUSCHEN?!! man skulle haft e sån dusch medd pall typ utvikbar. sen efter. föna.platta.sminka. ohh.. käka ett piller och bli ren? vad sägs om den. typ. torrschampo(LLLLL)

MEN.REA.ÄR.SUPER.DUPER.MEGA.KUL.

Kategori: STIL

hatar rea mer än allt. 1.när saker man köpte för orginalpriser reas ut är det värsta som finns. typ jeans som reas ut för halva. 2.då jag får tvångstankar och köper världens fulaste BLUS. vafan är ens blus för ord. ork4. 3.trängsel 4.alla fula kläder på gina á la stånden på torget. 5. människor.trängsel.panik.reaklisterlappar.

BLUNDAT.FÖR.LÄNGE.DÄRAV.MISSAT.ATT.JAG.ÄR.ÖVERDIG.

Kategori: KÄRLEK


tröja vila. skinnkjol monki. pälsmössa bikbok.
PS. älskar mina väninnor.

HELA.MITT.LIV.ÄR.BORTA.SÄGTILL.OM.DU.HAR.NÅTT.THANX.

Kategori: STIL

en stor svart halsduk, homemade stickad
en kortare tee med ploppar på axlarna
boots med två spännen, skopunkten
väska med dragkedjor, lindex
jeansskjorta, lee
svarta skinhandskar, lindex
smink bla: rosa läppglans från face. brunt-beiget makeupstore läppglans. två läpppennnor.
olika leggings
en gammal kondom jag hade i fickan igår osv..

hjääääälpmig ba få sakerna, haru nått som duvet eller tror är mitt. mezza me!

ILOVEYOU.BALLONGER.TILL.ALLA.SINGLAR.

Kategori: KÄRLEK


en gång på coop när ja skulle packa ihop mina grejer (köpte säkert singel-chips) var det glömt massa iloveyou-ballonger i kassan från kunden innan. nu undrar jag du som "RÅKADE" glömma ballongerna så jag fick dom. är du  kär i mig, vill gifta dig. skaffa två barn -en storebror och en lillasyster. vill du pilla mig i håret. vill du se mig utan smink(-och tycka ja e gölli utan). vill du att jag ska vara din. vågade du bara inte fråga chans?? BRA FÖR JA HADE SAGT NEJ. JAG HADE SAGT "ÖÖ NAE"

DAGEN.EFTER.DOPPAREDAN.

Kategori: UNCATEGORIZED

första bilden, kameran var ganska duktig tycker ja även om den var rätt ugly. nu ska jag offentliggöra hela mitt liv med bilder. dagligen. de ger nya läsare vavava??

NÄR.VI.FIRAR.JUL.HEMMA.

Kategori: UNCATEGORIZED

vi har aldrig julgran för att vi alltid firar hos min mormor. min iår ska delar av släkten komma hit. pappa tog på sig att köpa granen. vad vi andra medlemmar av familjen tyckte passade eftersom det är en rätt simpel uppgift. mamma ville köpa kulor, sjärna osv eftersom detta uppdrag var klassificerat med högre krav. köp bara en tät fin gran upprepades det honom. nu skulle jag gärna vilja skriva att han köpte en snygg piffopuff-gran. men, hmm. ja. HAN FIXADE EN JÄVLA TALL. han betalade inte ens för den "vadå ingen såg ju? (skrattar och är nöjd) men jag var tvungen att snabba mig!! (jag är en hjälte)" och "ersch tall och gran, samma sak". så ja. jultall. här havi skönhetsjäveln. OCH VADÅ ALLA GILLAR ATT FÅ KÅDA PÅ HÄNDERNA, KÅDSALVA PÅ KÖPE NÄR MAN KLÄR TALLEN..................

ETT.NIO.FYRA.FEM.

Kategori: KÄRLEK

you looked happy and that's great. i just miss you -that's all.
you never were and you never will be mine.

KOPP.TE.MED.HONUNG.

Kategori: UNCATEGORIZED

sitter och funderar på att jag borde kanske klippa mig. eller snarare snagga?? har funderat på det för länge uta action. det är ju bara för megaballt. av någon liten anledning tror jag att det skulle kunna bli lyckat. eftersom min största idol. en av dom. rebeccasimonsson har det tänkte jag att hela kittet ingår -utstrålningen.karriären.livssynen.hela looken vill jag bara koopiera (oops! jag som hatar att kopiera!!). känner stor lust för en förändring, och snart kommer även mormor ner vilket gör mig ännu mera sugen. föratt. ja. hmm. hejdå. vad tyx om mina planer??????????????????????????????????¨sägba.

32959

MEN.TJENA.TJENA.SNEBENA.

Kategori: UNCATEGORIZED

DET.ENKLASTE.ENKLA.ON.NEWYEARS.TYP.

Kategori: UNCATEGORIZED

Detail Shoulder Fringe Top / Dress
jag kör nog väldigt enkelt på nyårs. eller nja. kanske mer passande till julafton?? men anternativet är en 'lugnare' klädsen till roliare smink. FÖR JAAAAAAAAAA JAG KOMMER KÖRA PÅ NEON ROSA-GULA ÖGONFRANSAR OCH FLAMINGOROSA ÖGONLOCKA. JAPP. SKER JÄMT.

PÅ.ÅTERSEENDE.LOVERS.

Kategori: UNCATEGORIZED

orkar inte skriva nåtongin, roliare att uttrycka sig i bilder typ. kameran är traasig någon i familjen var ute och åkte longboard med den. nämner inga namn men det var inte smart matilda!! men kommer säkert få en kamera i xmas prelle. enda jag ville ha plus årsförbrukning av skagenröra. menja ni behöver inte ödsla energi på kika in här eftersom jag inte kommer skriva någonting förän jag har en kamera. XOXO AMMEGIRL

LESS.SPYLESS.SPY.

Kategori: UNCATEGORIZED

är så less på nitar.dragkedjor.transparant.leopard.sammetleggings och paljetter typ. ååh.vad ska man nö köra på? det enda jag tycker är snyggt i denna minut är: axlar.knän.svart.missmatch.fräscht. har endå inga pengar men ska fixa ett par jeans med snygga knän ikv.

NOLL.ÅTTA.NOLL.SEX.

Kategori: UNCATEGORIZED

jag ska göra en stor kopp te. chai. eller 54an. eller när jag ´skrev chai kändes de dunder gott med en chailatte. sov jättegott inatt. tack vare stinnelu!!!!!!!!!! thanx.
ska njuta - börjar om fyra timmar.

JAG.ÄR.INGEN.ZAPPARE.

Kategori: UNCATEGORIZED


idag när vi såg paradise kom denhär och den va typ soft.
nu dissar både jag och linnea vinet för absolut.  inte lättköpta och desperata brudar.

VIN.CHIPS.CAMILLA.OCH.HON.TILL.VÄNSTER.

Kategori: UNCATEGORIZED


MINSKO.DINSKO.

Kategori: STIL

dinsko

LACKIGT.PLATÅIGT.PEEP-TOEIGT.REMMIGT. nackdelarna med dinsko's skor är att de gör så många par av varje modell. känns inte allt för ball.....hmpf.. älskar klumpiga kilklackar iaf, för då ser benen lite smalare ut.hehe. fast de vita skorna var överjävligt fula!!

HUR.SNYGG.FRIPPA.CATJA!!!!

Kategori: UNCATEGORIZED


jag ska klippa page. om jag ska klippa mig själv igen? naehh.

NEJ.JAG.VILL.BARA.HYRA.BTW.

Kategori: KÄRLEK

IDAG.VARE.JULMÅNDAG.PÅ.VILLAGATAN.

Kategori: UNCATEGORIZED


med lussebullar+annan form av saffransbullar pepparkakor pepparkaksdeg smältchoklat som dom tänkt att man skulle doppa äckliga mandelmasse kulor i. uäk. me mysigt. jag försökte måla med choklad på gingerbread. modern konst?