AMINA

Hej

WISHLIST.

Kategori: UNCATEGORIZED

1. marc jacobs börs

2. ittalaglas

3. onepiece

4. neulash

SUGEN.PÅ.NÅTT.FLYTANDE.

Kategori: UNCATEGORIZED

kan inte välja ligger i sängen och undrar om jag ska göra en latte? eller espresso så ja vaknar till lite? äppel/kanel te är super gott med kondenserad mjölk, men mest av allt vill jag såklart ha en smoothie och vi har ingen blender! vi fick det hos pappa till förrätt (jagvet, väldigt konstigt men han är mycketmärklig) han gjorde en supergod, han ska tydligen vara proffs på smothie. hade iaf 2st kiwi, hallon, kesella hallon, goiji bär Paulines juice granatäpple, asgott!

OM.NÅGON.UNDRAR.VARFÖR.

Kategori: UNCATEGORIZED

min blogg just nu (och har gjort de ca ett halvår) suger och ja ej gör något åt saken, är det för att jag bara har mobilkamera och känner mig väldigt ful. åtgärder: jag ska köpa en systemkamera av mammas väninna efter jul för ett jäkligt reducerat pris! Jag orkar sällan piffa mig då jag hellre prioriterar en halvtimme extra i sängen. har inte råd att köpa fina kläder just nu, denna månad har vi slösat på skönhetsprodukter, espressomaskin och julklappar. har dock klippt mig, köpt hårfärg (båda hos världens duktigaste stephanie) ska börja sola och träna intensivare. till råga på detta håller jag även på spara ut mina ögonbryn, O DÅ ÄRE JU LÄTT ATT VA FRÄSCH....

sen är jag ledsen för att jag vet vad ja kommer få i julklapp av filip, han vet vad jag ska ge han. jag vet artikelnummret, modell och färg, superkul!

FEJK.

Kategori: UNCATEGORIZED

just nu har jag gelenaglar, men jag vet inte om jag gillar det eller ej, förr bär jag gjorde älskade jag det varje dag. nu gillar jag faktiskt nerfilade, välmålade naglar. sen så funderar jag ofta om jag ska börja fylla fransar igen, det är ganska jobbigt men också skönt. skulle vara bättre om ha hade asfeta samt låna naturliga. men kanske hellre ska köpa neulash? vill också få långt hår igen, men blekta toppat/utväxt som förr, göra massa löshår eller orka vänta? vill ej tunna ut mitt egna hår osv, vill ha långt igen, ska kanske köpa 19ton ricinolja? sen låta ögonbrynen växaut i vaxaom, just nu har ja rätt mkt problem asso!