AMINA

Hej

JAG.JAG.JAG.OCH.JAG.FÅR.ALDRIG.NOG.AV.MIGSJÄLV.EHH.

Kategori: UNCATEGORIZED





ÄR.LESS.ALL.STRESS.

Kategori: UNCATEGORIZED

keramik lektion idag 0830 för att käka parisare och sedan dra en powernap till designen. därefter städade vi hela grebackens manison för att sen tvätta allt jävla textil i villan. sen käkade vi fläskpannekaka hos mig med fett umgänge. skönt. gött. nu hänger jag men är tröttast o mest stressad i hela världen. måste bränna skivor fixa med spelare och placering men det blir nog bra det. ska duscha slagga i rentvättat. MUMS.

NOTHING.AT.ALL.

Kategori: KÄRLEK

ibland önskar jag att min stil hade varit lite med specifik, som om jag skulle vara femenin och använde plagg så som klänning, tunika, kjol eller blus detta involverar också klackar. ibland önskar jag att jag fortfarande hade dreads till en flanellskjorta och en ljus sliten lagoms oversizd jeansjacka. någon gång kan jag fundera på hur det skulle vara att go bananas och klä sig i en massa färgglada kläder så som tee's med tryck till ett par sneakers. då jag samtidigt vill vara trendig i schysta gubb-brallor till en acne topp med grymma accecoarer.

men trots detta så syns jag oftast i hood och harems. det har blivit någonting av mitt gängs (iaf den inre kretsens medlemmar) folkdräkt. man blir som man umgås. lite halvtacky men beror ofta på försovning som en bieffekt av det ständiga hänget till gryningen. jag repeterar, man blir som man umgås. men det är mig ingenting emot. snarare tvärt om. för prioriterar mina vänner över allt annat. diggar er väldigt mycket.



ensam är svag.haha.