AMINA

Hej

NEULASH.

Kategori: SMINKOSV

btw hittade neulash i lådan när jag kom hem idag, hoppas bara det kommer funka.

TODAY'S.

Kategori: UNCATEGORIZED

for på jobbet imorse men gick inte alls bra, fick yrsel av allergin och medicinen och for hem, nu ska ja duscha bort all pollen och slagga lite i soffan, cyahh

NÖJDHET.

Kategori: STIL

fått superfin färg ikväll är supernöjd! 1000tack steph, så himla fint, känns väldigt sommarfräscht samtidigt som vi inte ville göra en typisk ombre. denna känns mer exklusiv och diskret när det flyter ihop, är somsagt väldigt nöjd!

FIX.PÅ.TORSTEN.

Kategori: SMINKOSV

har vart här sedan 1800 pga min beslutsångest, hehe stackars stephanie! men tror verkligen att det kommer att bli fint, vi har redan slingat, nyanserat och klippt. åh älskar att va här det luktar så gott!!!!!!

MAKEUP.FAKEUP.

Kategori: SMINKOSV

älskar ju att fixa osv eller fram för allt att shoppa smink! köpte också kicks egna nagellack, när ja köper roliga färger köper jag oftast billigare man vet ju inte om man trivs i färgen typ, då äre onödigt att spendera massor isf! älskar ju nagelgrunkor korta välmålade, välvårdade o välmående naglar. tål inte när andra klöser eller biter på naglarna.

COOLASTE.HÄFTIGASTE.TUFFASTE.FRÄCKASTE.

Kategori: STIL

dessa naglar var så sjuuuukt coola!!!! jag skulle ockå vilja ha dom! såg att både simonsson och petratungården hade gjort dessa, supercoolt! spelar ingen roll om jag inte kan göra någonting, väll ändåååååååå

SOMMAR.O.SAKNAD.

Kategori: KÄRLEK

åh vad jag som alla andra längtar till sommaren och blir som alldeles till mig av solen, men har också ångest för att jag vill ha ut så mycket som möjligt av den! mest av allt ser jag fram emot alla saknade som kommer hem men också att balen och studenten ska vara över så att stephanie får lite mer tid över för häng, har inte träffat lillan på för lång tid. men det är ju kul att det går så bra, och..... grattttttttttis till gesällen, du är min duktigaste och ambitiösaste kompis! ett år sen du tog studenten och redan utbildad frisör, är stolt över dig! PS. han på bilden har gått genom hela sverige!!!!

 

SOFFHÄNG.MED.BÄSTA.

Kategori: STIL

hängt med fille ikväll i soffan, som ni ser på bilden, älskar våran soffa, så himla skeen!!!!! fattas dock en glasskiva över pallbordet, färggrann härlig tavla, en härlig matta/ kohud(känns lite uttjatat), ett flertal härliga kuddar (de vi har nu är bara tills vidare, är inte alla nöjd över dem) vill ha fluffiga fårskinnskuddar, och roliga mönster och tyger med struktur! vi har slängt iväg en order till asos på lite basplagg (ÄLSKAR BASPLAGG!!!!!!;-) snyggaste bästaste som finns, dock svårt att finna fina.

LEDIGT.HÄNG.BUREÅ.

Kategori: UNCATEGORIZED

jobbar jämt och hela helgen. inget kul får jag ha och ingen tid i det fina vädret. höjdpunkten var i torsdags när vi for till bureå och käkade suring och kunde hänga i bikini. superskönt, dock lite irriterande att man ska vara så känslig mot pollen.

TISDAG.

Kategori: SMINKOSV

känner av ganska mycket pollen och kan inte ha något ögonsmink, inte särskilt kul. anyhow idag rockar jag en uppsättning, hehe.

STUDENTKLÄNNING.TILL.SALU.

Kategori: UNCATEGORIZED

tänkte om var ute i sista minuten och behövde en studentklänning? jag har en från jones n jones som är supersöt strl S, nuet den med öppen rygg, är någon intresserad av denna, maila mig på [email protected] eller kommentera, puss o kram!

MINA.FINA.KOLLEGOR.

Kategori: UNCATEGORIZED

har haft personalfest med mina kollegor o nu ska ja kika förbi hos steph för att senare dra på verandan weooo, vi ses'!

NAGLAR.

Kategori: SMINKOSV

i'm a nailpolish lovah

HÅR.

Kategori: SMINKOSV

såhär såg jag ut ett år sedan dipdye o fetaste brynen, haha!

TIME.4.CHANGE.

Kategori: SMINKOSV

har ikväll plockat ut alla mina slingor och nu har jag någon typ av provisorisk, halvlång frisyr när jag tänker ut vad jag ska göra om det blir någon förändring i längd eller nyans. måste nog rådfråga en väninna eller frisör, eller någon väninna som är frisör! höhö ska sova och drömma om hår. puss o kram!

VÅR.

Kategori: UNCATEGORIZED

var förbi på vårmässan idag och käkade lite thaimat, var inte alls gött. är så besviken! ikväll har vi hängt med wilda och hon ska sova här men vägrar att somna, ska fortsätta försöka. ses.

GRÅTT.E.FLOTT.

Kategori: KÄRLEK

kör en trist färglös outfit idag, men på min arm är det lite gult, blir finare när man är brun, men orkar inte vänta.

GRATTIS.MAMMA.

Kategori: KÄRLEK

igår firade vi gullemamma, supertrevligt var det! såhär såg hon ut efter att hon blåst ut ljusen, haha!

PRODUKTER.

Kategori: SMINKOSV

jag älskar produkter för hår, naglar, huden och smink såklart! därför blev jag supergod när jag fick detta paket av fanny, tack hjärtat!

MIN.DAG.

Kategori: UNCATEGORIZED

idag var en helvettesdag som blev en din dag! fick en böter på 1200pix idag, fin start på dagen! När jag kom hem från jobbet gick jag o fille på ica o köpte ingredienser till en kladdishkaka som jag skall servera min mor imorgon på hennes dag! så dukade jag fint också! (vi ska va hos oss eftersom filip är allergisk mot katter, mamma avskyr filip och har för att slippa se honom på hemmaplan skaffat en kissemisse) pusshej!

NYA.JACKAN.

Kategori: STIL

vet inte om jag är så vidare förtjust i min nya jeansjacka från lee. kan liksom inte bestämma mig, kanske blir bättre när det blir varmare?

MOHEDA.

Kategori: STIL

valde att klicka hem ett par träskor till denna säsong, moheda. tänkte köpa ett par beiga/naturfärgade i matt läder men såklart blir det alltid svart. kul.

GODMORGON

Kategori: UNCATEGORIZED


idag har jag sovmorgon. det är så jävla fettt.

 

PUSS.PUSS.

Kategori: STIL

JAG.ÄLSKAR.SILL.

Kategori: ÄTA

är så jäkla gött, ni borde testa! om man äter tre sillbitar per dag får man i sig det dagliga behovet av omega3

 

ACCESSOARER.

Kategori: STIL

jag ska bli en accessoar-tjej, det är superduper viktigt har jag kommit på! eftersom jag älskar basplagg måste jag nog använda lite bling för att piffa upp det! det som är viktigt att lägga pengar är ju glajjor, armbandsur fina halsband tycker jag. örhängen, tappar man jämt o ringar har jag aldrig uppskattat.