AMINA

Hej

HAIR.MINGEL.

Kategori: BEAUTY

idag har jag jobbat på karma med naglar mellan 09-20 därefter kikade jag in på Torstens mingelkväll, köpte torrschampo, inpacknkng o spray! sen fick jag en asbra goodiebag med regularsize schampoo, balsam och volympuder, asvärt! älskar ju att testa nya produkter, alla dessa är nya för mig utom matrix-sprayet som jag älskar! men måste bara tillägga att amikas produkter doftar så ljuvligt (äre töntigt att söft ljuvligt) är frälst, amika-amins!!!!

NAILS.

Kategori: BEAUTY

ni som frågat om naglar (även ni andra som inte frågat) så tar jag under mars månad 400:- för ett nytt set och även återbesök, ni hittar mig på salongen karma och kan boka via www.karmaonline.se och ni är varmt välkomna:):)

GONATT.

Kategori: CLOTHING

JA jag vet, dåligt inlägg, och jag skulle vilja säga att uppdateringen kommer bli bättre, men kan ej garantera någonting.

COWBOY.COW.BABE.

Kategori: CLOTHING

SUKTAR.OCKSÅ.EFTER.NIKE'S.

Kategori: CLOTHING

vill gärna ha dessa, antingen de lite 'new-balance-aktiga' eller nike air max. supersnygga till tighta jeans/tights eller whatever! ska ev designa egna, nivet att man kan göööö det via hemsidan;-))?

TODAY.I.BOUGHT.MYSELF.

Kategori: CLOTHING

en fett urringad gråmelerad tisha och dom största ringarna EVER. känns såååå ciara, missy eller varför inte feven. ÄLSKAR dom redan. fick även min vita jacka idag, såååå fin! puss!

DAGENS.LOOK.TYP.

Kategori: CLOTHING

detta bär jag idag, till en legolasfrilla som jag älskar, någonting jag kört ett par gånger praktiskt och snyggt tycket jag!

MINA.NYA.JAGARE.

Kategori: CLOTHING

aningen stora, har lite beslutsångest, men har lagt upp dessa på insta får jag mer än 15 likes så är det en 'keeper'.

WAITING.LIKE.A.CRAZY-PERSON.

Kategori: CLOTHING

har tat' över en vecka nu, börjar bli orolig.... PS.inga råa kommentarer om att köpa en vit jacka som endast kemtvättas, tack!