AMINA

Hej

WORK.BÅT.HÄNG.KYLA.LJUVALJSALJUVLIGASOMMARNÄTTER.

Kategori: UNCATEGORIZED


btw. frisco. blizzer. lyzshake. love you all.

TONIGHT.

Kategori: KÄRLEK

jag var urball idag och hängde en hel kväll med en snubbe. själv. vanligt? brukar bli så jävla less och bli en dryg och jobbig men inte ikväll. hängde men en GBG'are som var och åt på resturangen idag. lite märkligt men asvärt om det ska vara såhär i sommar. typ börja hänga med alla turiterna? han tog mitt nummer. vi satt i tåget. gick längs älven. snackade om pingviner. såg tv. cyklade. var som i en film. älskar mig själv för att jag alltid ska göra en film av allting. som om allt jag upplever blir en film. som att jag lever i en film. skulle vara rätt behagligt att bara pausa och luta sig tillbaka när man trivs som bäst. kunna spola tillbaka och uppleva igen. kunna skippa vissa moment.

KÖRKORTET.CHECK.

Kategori: UNCATEGORIZED


blev lika bubbligt lycklig som en nyöppnad hallonsoda. flännade direkt jag hörde ordet "godkänd". känns helt jävla magiskt nu behöver jag aldrig mera köra bil. fy se skönt. btw. om ni ska köra upp ta med erat leg. glöm det inte och åk inte och hämta det och bli inte tretton minuter försenad. det tär på nerverna. NANTING!!

TVÅ.ÄLSKIZZAR.TVÅ.HATIZAR.

Kategori: STIL


vi älskar pesto pasta med soltorkade men hatar när skor man suktat efter länge inte passar. jävla skit skor. synd att dom inte vart fula då skullere vara lätt. dessa BEIGA pjuxx söker ny ägare. de blir dina för 300pix. och NEJ dom är itne sålda än. passpå-passpå gott folk!! STORLEK 37 (MEN SKULLE JAG GE EN EGEN BEDÖMNING 36-36.5 TYP)

DOM E SÅLDA HEHE

HALLÅ.HJÄRNAN.GEME.LITE.INSPIRATION.ELLER.NÅGONTING.TACK.

Kategori: UNCATEGORIZED


KÖP.SKOR?

Kategori: STIL

NÅGON SOM VILL KÖPA BEIGA KILKLACKAR I FEJKMOCKA (NELLY.COM) NEVER BEEN USED.
ASHETA 300PIX OCH DOM E DINA? SLÅ TILL DIREKT OCH DU FÅR EN GOODIEBAG PÅ KÖPE!!

STRL 37. EN LITEN TRETTIOSJUA.

BRÄNNBOLL.GRANIT.KYCKLIGSPETT.PICTIONARY.HOOD.

Kategori: UNCATEGORIZED

min klass vann i pictionary av årskurs två. guse duktig klass!! sen for vi till stan och köpte kyckligspett och sallad från ica. asgott rekomenderar verkligen tandori-spettet. ikväll blire väll häng på betongen (the place 2 be) eller waynes. vill va ute men vår kära vän vädret är olojal.

BARA.FÖR.DIG.MIN.VÄN.SKAJA.VISA.

Kategori:






1. här ser man mitt riktiga bryn till vänster. jävligt glest och tråkigt. jag typ förstärker formen och förlänger brynen lite eftersom hårväxten typ glesnar längst ut. så fyller först med någon penna från body shop asbra för den är mjuk.

2. sen för att fixera(?) använder jag en snestäld pensel (110eller 210 från make up store) tillsammans med tri brow color.

3. lägger alltid highlighter typ. brukar ha muffin eller charity också make up store.

4. tar hårsprej på en gammal mascara borste och kammar till brynen uppåt-utåt.

förr hade jag bara tribrowcolor och inte penna men mjaa.. fast då vare typ borta efter två sekunder. ögonbrynen är intressanta eftersom man (iaf jag) växlar form på dem hela tiden. vi har väl alla haft våran period då vi hittade pincetten första gången och man hade milimetersmala ögonbryn - SNYGGT. det var väl det jag hade att säga om ögonbryn. hoppas du som undrade blev nöjd. kindpuss och godnattkram!!

BASKET.EN.FREDAGKVÄLL.E.BA.SÅÅÅÅÅÅÅÅCOOLT.

Kategori: KÄRLEK

BLITT.MED.KAMERA.BYEBYE.WEBBCAM.

Kategori: UNCATEGORIZED

så nu slipper ni mina webbcamz damn jag som är bäst på webb.... snittar väl tjugotre bilder per dygn.




JUSSTE.JAG.GJORDE.JU.EN.FRANSFÖRLÄNGNING.IGÅR.

Kategori: SMINKOSV


vad tycker ni? visst blev det snyggt??