AMINA

Hej

DAGEN.FÖRE.FREDAG.

Kategori: UNCATEGORIZED

men vad gör det när man ändå jobbar helg, åh vad allting känns tungt just nu!

ONE.DAY.OFF.

Kategori: UNCATEGORIZED

åh, härliga måndag. härliga lediga måndag, idag ska jag göra en superspännande sak längtar och har höga förväntningar.

funderar förresten på att stänga ner bloggen, har inte så mycket glädje av den längre och känner mig sjukt oinspirerad.

THA.JACK1.NR.1.

Kategori: CLOTHING

min nya superfina jacka från åhlens, älskar åhlens både inredning, kläder och skönhet, allt! den är så fin till vardags och fest! går matcha på flera olika sätt, att klä ner lite höstigare med dressade byxor, mössa och halsdukar. eller att bära över partyoutfiten. känns mysigt med en icket-figursydd jacka.

HANNA.&.AMANDA.

Kategori: UNCATEGORIZED

jag älskar att lyssna på podcasts och då främst hanna&amanda, dom är så mysiga. prat om kärlek, livet, familj och känslor. passar perfekt för mig. hehe.

SÄKERHETEN.ÄR.INGENTING.JAG. PRIORITERAR.

Kategori: CLOTHING

planerat impulsköp, ja hur går det till....

KANELBULLENS.DAG.WEO.

Kategori: FOOD

är även så sjukt duktig på äta kanelbullar, tror och hoppas att jag vann idag!

I'M.SUCH.A.MULTITASKER.

Kategori: UNCATEGORIZED

är det någonting jag är så är jag duktig på tro att jag är duktig på saker, hehe. en av de sakerna jag tror jag är duktig på är avancerad multitasking, en multitaskare, i love multitask (gillar också ordet, det är lagom häftigt och ligger rätt i tiden), det händer ofta att jag ser på två tvprogram sammtidigt, my skills kills! Nu är ju detta stilleben rätt riggat, men för att ni ska få en ungefärlig inblick. sussa sött!

BLOPPIS.DEL.ETT.

Kategori: CLOTHING

tänkte bah spontant lägga ut lite saker och höra om någon var sugen på någonting. isf maila mig på [email protected] är inte omöjlig, pruta och buda så gott ni kan:)
 
1. Acne tröja med dragkedja fram, lite kortare modell, strl S nypris minns jag ej men minst 100 kr för denna är väl ganska använd. 
2. Quiltad jacka från Asos förra vintern, typ februari, strl 36 minns inte priset tror det var kring 500-600 kr, BUDA. sparsamt använd. manchester på axelparti och armbågarna. 
3. Sistyseven skor i äkta skinn, nypris 1200 kr använda EN enda gång strl 37 för små för mig. dom är lite dammiga nu då dem legat på vinden. sysn kanske inte men dem är vinröda. BUDAAAAABUDA minst 450:-
4. skinnjacka från hm strl 36, 250 och fejkpälsväst från bikbok strl S 200 tilsammans, 400 kronor.
5. stickad öppen tröja från Zara strl S för 299 tror jag(?) endast använd en gång. säljer denna för 150:-